EMILIE GUG * OM

 

LIDT MIG • LIDT INSPIRATION • LIDT AF HVERT

emilie gug - jakob kirk.jpeg

Om Mig

Hej og velkommen til!

Jeg hedder Emilie, jeg er 37 år og bor i Humlebæk, nord for København, med min mand og vores 3 piger.

Jeg er tidl. frisør, tidl. medejer af modevirksomhed, tidl. frisør igen og nu - ja lige nu er jeg arbejdsløs -men mig selv..igen. 

Jeg har været lidt omkring for at nå hertil og rejsen har budt på masser af godt, men også ondt, ondt i den forstand, at jeg gik ned med flaget i 2018 og har siden prøvet at rejse mig igen. Det er ikke gået så hurtigt, som jeg havde troet, men jeg er tættere på end nogensinde, at kunne mærke mig selv igen.

 

Jeg går altså hjemme nu, så pt er mit 'jeg' synonymt med en 37 årig, der er ved at lære sig selv at kende igen, efter et årti med en masse både private og arbejdsmæssige erfaringer i bagagen- både virkelig gode og virkelig dårlige..

 

Nu har jeg så besluttet mig for at starte en blog. En blog, hvor jeg vil dele mine tanker om livet som 'mig' med alle de facetter det indeholder, om at være mor, kvinde og pige, tanker store som små, glimmerfyldte som flade og selvom jeg har en dyb passion for æstetik og kvalitet, ja så er jeg også et rodehoved med alt for mange ideer og tanker, så håber I kan følge med ;-) Jeg kan love jer at jeg er ærlig, også når det er svært og gør ondt. 

TAK fordi du læser med!


💕​

Emilie

Kontakt Mig

For forespørgsler om forretning og samarbejde, e-mail emiliegug@gmail.com

Tak for din mail 💕