EMILIE GUG * BLOG

LIDT MIG • LIDT INSPIRATION • LIDT AF HVERT

Crunchy Helix piercing

Opdateret: 31. jan. 2020

På fredag skal jeg endelig ind til Muffe eller rettere til Marc i Pisserenden i København. Jeg fik i maj 2018 lavet en såkaldt Helix piercing i øret...også kaldet for en "crunch-piercing" pga den überlækre lyd, det giver når nålen stikkes igennem øret 🙉...det vidste jeg heldigvis ikke før jeg fik min piercing 😅

Anyways, jeg ville have en haft en ring i dengang, men blev frarådet, af eksperten, at få den med det samme, da brusk er noget af det, der tager længst tid om at hele. Man laver hul i noget, som ikke er lavet til at hele, og man lytter (sguda🤓) til en, der ved noget om det og som tydeligvis også selv har en vis personlig erfaring med det🙌🏼 Så jeg fik selvfølgelig en stav til at starte med og det er nu selvsamme stav, der endelig skal skiftes.Vi fik (var sammen med en veninde), hvad der føltes som en seriøs lang to-do-liste med do's and don'ts, og alle mulige historier om, hvordan det, for nogen, var nødvendigt at sove med en hæmoride-pude, og om rødme og hævelser, der bare ville vare ved og ved og ved...og så, bedste mulighed for at undgå dette, var/er at bade sit øre i, helst hjemmelavet, saltvand 2x10 min om dagen i 6 MÅNEDER!! Det gjorde jeg, pligtopfyldende som jeg er😇, i de første 2 uger og så må jeg blankt indrømme, at det kun blev til sporadiske ørebade, når jeg kunne mærke en irritation komme snigende...Og jeg må indrømme at det faktisk fungerede fint for mig. Jeg bukker og nejer for åbenbart gode helingsevner.


I november sidste år var de 6 måneder, Marc anbefalede, der skulle gå, før der blev skiftet til en ring, så gået....men nu er det januar og jeg kom aldrig forbi Pisserenden i november. Men nu er det nu og jeg har bestilt tid til på fredag, og jeg glæder mig som et lille barn og tænker, at den der crunchy lyd kun hører til, når selve piercingen bliver lavet. 🙏🏼


Her er lidt eksempler, og måske inspiration, på, hvor fint det bliver med en ring i øret. ✨


se flere eksempler på mit Pinterest BoardKram

Emilie