EMILIE GUG * BLOG

LIDT MIG • LIDT INSPIRATION • LIDT AF HVERT

Flæseskjorte & flared bukser

Jeg er fan af vintage og heldigvis har jeg en mor som har gemt alt muligt, og tro mig, jeg finder mange gode ting, når jeg får lov at gå på rov :-) Denne skjorte gik min mor i, da hun var på min alder og det kan da noget! Bukserne er knap så vintage, kun et par år gamle og er sjovt nok også fra mig mor, bare ikke fra hendes skab, men fra en af hendes kollektioner.

Og man er vel mor, så her er også lige et par billeder med to af mine tre piger <3

Flæseskjorte // ukendt, Flared bukser // ELISE GUG

Gør som mange andre. Tilmeld dig her og vær blandt de første til at få indlæg og tips. Ingen spam. Kun mails om nye indlæg og tips. Vil du være med? 

Du kan til enhver tid afmelde dig med ét enkelt klik.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grå LinkedIn ikon

© 2020 by Emilie -  mail: emiliegug@gmail.com