EMILIE GUG * BLOG

LIDT MIG • LIDT INSPIRATION • LIDT AF HVERT

Fra gammelt til nyt ✨

Opdateret: 31. jan. 2020

Jeg er elsker at blive inspireret og jeg bliver inspireret af mennesker både i virkeligheden og i den online verden. Og det sker tit, at jeg ser noget jeg bare bliver så inspireret af. Det er nu ikke altid, jeg lige har tålmodigheden, eller råd til for den sags skyld, at finde lige det Item, jeg er blevet fan af. Omend det selvfølgelig er rart at spare op, eller bare finde den pågældende ting, så er det bare ikke altid, jeg kan vente🤷🏻‍♀️...men til gengæld, så synes jeg også der er noget fint ved at gå i sine skabe, og se om der ikke er noget, man kan bruge og ændre lidt, og på den måde finde en ny glæde ved noget af det, man allerede har.
Sidste gamle ting. jeg fik gjort nyt, var en guldkæde, som jeg havde spottet på bl.a. Instagram, at flere var begyndt at iklæde sig...En simpel lille guldkæde, som jeg synes, giver hverdags-looket lige det ekstra. Men jeg har ikke en guldkæde i den stil, jeg ønskede, så jeg fandt tre vintage guld armbånd i smykkeskrinet (=æsken) som jeg satte sammen som en kæde, og jeg er selv ret vild med den, hvilket jo i sidste ende er det vigtigste ik' 😄

gug fra gammel til nyt

gug fra gammel til nyt

Har I nogle eksempler på gammelt nyt? ✨ Emilie