EMILIE GUG * BLOG

LIDT MIG • LIDT INSPIRATION • LIDT AF HVERT

Er hårbøjlen den nye knold?

Opdateret: 28. jan. 2020

Store statement hårbøjler i velour, silke og perlebesatte designs ala Blair Waldorf fra Gossip Girl er ‘tilbage‘, men du behøver ikke hendes garderobe for at bære en! 😅

gug-er hårbøjlen den nye knold

Efter en tid med hårspænder en mas, er det nu tid til at gå all in på hårbøjlen. Og jeg er fan!


Jeg startede med at bruge hårbøjlen for et lille år siden, så jeg har måske et lille tilvænnings forspring, men nu er den klart et must have i min 'hår garderobe'. Jeg har et pandehår, der er ved at vokse ud, og om søndagen (eller den stressede morgen) er det super, at jeg kan gemme det væk og faktisk ligne en der har tænkt over håret.😉 Søndagshåret er blevet lidt mere fancy 💁🏻‍♀️


Når du er kommet dig over følelsen af, at den er 'for piget', opdager du (ja, jeg tror ret meget på det) at den både er praktisk og en virkelig nem accessori, som kan pifte ethvert outfit op, holde pandehåret på plads OG sætte prikken over i'et, hvadenten du har langt. kort, opsat eller løst hår. Så spørger du mig, så ja, det er den 'nye knold' som er perfekt både til hverdag og fest!

Hvad siger du?


Her er lidt inspiration fra simpel hverdagsbrug til efterårets aftener:


Se mere her