EMILIE GUG * BLOG

LIDT MIG • LIDT INSPIRATION • LIDT AF HVERT

Hårpynt - understreg din personlige stil.

Opdateret: 28. jan. 2020

Clips, klemmer, spænder, perler...de findes i massevis, og personligt er jeg blevet glad for hårpynt - og jeg elsker at pinne inspiration på Pinterest. Jeg er klart mest til det klassiske med et twist, til pynt der ikke stjæler al fokus, men som samtidig understreger din egen personlige stil 💕

Her er et par eksempler på spænder og måske inspirerer det også dig til nye måder at style dit hår på:

Se mere hårpynt her på mit Pinterest board

Rigtig god Pinning

Emilie

Gør som mange andre. Tilmeld dig her og vær blandt de første til at få indlæg og tips. Ingen spam. Kun mails om nye indlæg og tips. Vil du være med? 

Du kan til enhver tid afmelde dig med ét enkelt klik.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grå LinkedIn ikon

© 2020 by Emilie -  mail: emiliegug@gmail.com