EMILIE GUG * BLOG

LIDT MIG • LIDT INSPIRATION • LIDT AF HVERT

Pigen og fuglen..

Kender I det, når man selv synes, man har tænkt over hver eneste lille detalje, og at det selvfølgelig så også giver mening for alle andre? Sådan har jeg det tit...jeg er så detaljebevidst, at det nogen gange bremser mig i at udføre ideer og projekter, men det er en helt anden snak, som jeg tager fat på en anden dag 😉

Anyways, for et par dage siden lagde jeg et billede på de sociale medier (se det her) eller bare her nedenunder i indlægget..Det var på tide, jeg fik fortalt omverdenen om min beslutning om at lukke frisør salonen og at noget nyt skulle ske - at en ny dør skulle åbnes. Jeg ville fortælle, at saksen er lagt på hylden og at nyt skulle til, gerne med hjælp og ideer fra netværket, altså mine følgere.

Spørgsmålet her er så bare, om det også er tydeligt for alle andre, hvor meget jeg er gået op i detaljerne omkring dette billede, eller om det 'bare' ligner en saks på en hylde?

Pigen og fuglen - emilie gug

...meningen med lige dette billede, udover det åbenlyse, at jeg ikke skal klippe mere, var symbolikken i billedet med pigen og fuglen - at det på mange måder er mig, der er klar til at flyve et nyt sted hen, men ikke kan flyve, fordi destinationen ikke er kendt...endnu.😉

Ooog så er der også lige det med, at selve billedet skulle passe ind i mit instafeed, som jeg prøver at holde i en vis tone for at skabe et roligt, lyst og æstetisk første indtryk, haha.


Så I også alt det? 😍


Kram

Emilie