EMILIE GUG * BLOG

LIDT MIG • LIDT INSPIRATION • LIDT AF HVERT

Kender du til skæl og kløende hovedbund?

Opdateret: 28. jan. 2020

Så er her min helt klare anbefaling!


Rigtig mange døjer med hovedbundsproblemer - hvis du kan genkende det, så er det vigtigt du først og fremmest får undersøgt årsagen dertil, så du kan komme problemet til livs.

Er det periodisk, f.eks ved stressede perioder, når vejret veksler ml. varmt og koldt klima og eller er det mere fast som eksem?

Jeg har klart bedst erfaring med Purely Professionals shampooer - de gør præcis som de siger de gør og så er de ovenikøbet milde og parfumefrie 👏🏼


Tips:

1. Brug den sulfatfrie Shampoo 0 mod tør og irriteret hovedbund. Den efterlader håret blødt og glansfuldt og hovedbunden i balance.

2. Brug den mildeste sulfatfrie Shampoo 3, hvis du lider af eksem eller måske allergi i hovenbunden. (og bonus, den kan også bruges til kroppen 👌🏼)

3. Brug Shampoo 4, hvis der er behov for et svampebekæmpelsesmiddel som afhjælper skæl. Bruges ved behov.

4. Kombiner med en balsam, der passer til din hårtype, eller endnu bedre en hårkur der plejer længder og samtidig plejer hovedbunden f.eks Hair Repair 2.


Du kan finde alle produkterne her og HUSK du er altid velkommen til at skrive en kommentar hvis du har et eller flere spørgsmål.


Rigtig god hårvask.

Emilie


(ps, intet er sponsoret eller noget, det er ren og skær en ærlig anbefaling fordi jeg ikke før har oplevet noget der hjælper på skæl og kløende hovedbund som Purely Professionals shampooer 💦🙌🏼)