EMILIE GUG * BLOG

LIDT MIG • LIDT INSPIRATION • LIDT AF HVERT

Sleek Hair - step by step

Opdateret: 28. jan. 2020

Sleek hair er på mange måde en af mine favorit stylinger. Det er klassisk, men råt på samme tid, det er relativt nemt at sætte og det går godt til både hverdag, fest ooog som life savior en stresset morgen. (okay det er måske lige i overkanten med life savior but you get the picture 😅) Det er i hvert fald et trick jeg tyer til når håret ikke kan være løst og lynhurtigt skal sættes op 😇

Skal du ikke ‘reddes’ men til fest og gerne vil shine lidt mere end den ordinære ‘hverdags’ sleek, så er her en lille beskrivelse til, hvordan du kan sætte det selv:


1. Start med at frisere det håndklædetørre hår igennem med en kam og føntør det så glat som muligt. Frisuren er nemmere at sætte med en glat gennemfriseret base. Ønsker du fald i længderne kan du efterlade dem med lidt naturligt fald og blot tørre fra bunden og 10-15 cm ud.

Tip: Har du ikke tid til at føntørre, er det helt ok. Frisuren er også nem at lave på vådt hår. Resultatet vil så blive en smule mere naturligt, men stadig smukt.


2. Vælg hvilken frisure du skal ende med. Friser håret udfra den skilning du ønsker og glat evt håret på hver side af skilningen. Afhængig af dit ønske, om fald i længderne eller ej bestemmer det, hvorvidt du skal glatte hele vejen ud eller fade det ud efter ca 10 cm eller omkring kindben/kæbelinje. For et mere catwalk agtigt look, saml håret i en lav knold i nakken efter step 3.

Tip: har du pandehår friserer du det stramt tilbage med resten af håret.


3. Tilføj gele. Nøglen til at lave denne frisure er en gele med et stærkt hold. Brug ikke for meget ad gangen, du kan altid tilføje mere løbende. Varm en smule gele op i hænderne og fordel det i håret fra rødderne til ørerne eller hele vejen ud afhængig af dit ønskede slutresultat.

Tip: du kan slutte af med en mere shiny pomade, men igen pas på med ikke at bruge for meget.


4. Sæt håret op som du ønsker det og slut af med en hårlak med kraftigt hold, koncentrer dig lidt mere om rødderne.

Tip: brug evt en ren mascarabørste med lak på for at få de små babyhår lagt ned.


5. Længderne, hvis de er løse kan du spraye dem med lidt saltvandspray eller -creme og form håret med dine fingre. Slut af med lidt hårspray og du er klar til at gå.


Her er lidt inspiration til på Sleek hair, både den stylede og den nemme ‘life savoir’ version 😉Se mere inspiration her


God fornøjelse!

Emilie