EMILIE GUG * BLOG

LIDT MIG • LIDT INSPIRATION • LIDT AF HVERT

Vintage leo suit & silke skjorte

Det her er faktisk et par gamle leo gamacher med et bredt bærestykke (tænker de er fra 80'erne) som jeg på ingen måde kunne få til at sidde. Men, da vi var på vej til Disneyland Paris i anledning af en Hakuna Matata weekend, så måtte leo gamacherne jo på. Jeg fandt noget klistertape, såd'n noget som er beregnet til at sørge for at den nedringende bluse bliver på sin plads, anyhows det brugte jeg til, at få det her brede bærestykke til at sidde fast på bh'en og med den lange silke skjorte udover, var der (forhåbentlig) ingen der lage mærke til at det ikke var et leo-suit jeg dansede rundt i på landingsbanen i Kastrup ;-)

emilie gug - Vintage Leo suit
emilie gug - Vintage Leo suit
emilie gug - Vintage Leo suit

Vintage leo 'suit & silkeskjorte // ELISE GUG, Sneakers // Puma, Fadøl // Heineken