EMILIE GUG * BLOG

LIDT MIG • LIDT INSPIRATION • LIDT AF HVERT

Vinterferie...for nogen

Opdateret: 21. feb. 2020

I dag er det mandag i uge 7. Normalt er det vinterferie uge, men på pigernes skole er der valgfri vinterferie mellem uge 7 og uge 8. Vi har valgt uge 8 i år, ikke fordi vi skal ud og rejse (er ligesom på dagpenge, så det er der altså ikke råd til i år), men fordi det eftersigende skulle være afsindig hyggeligt at være i skole i uge 7. Skolen holder temauger disse to uger, så alle skal igennem det samme, bare på forskellige måder. På forskellige måder, fordi de er 22 elever i indskolingen ud af min. 100 elever fordelt på 0-4 klasse. Derfor bliver det uden tvivl en anderledes og helt sikkert hyggelig(-ere) uge.

Nå, pigerne er altså afleveret og nu sidder jeg hjemme og burde gå igang med min eksamens opgave, som skal afleveres på fredag kl. 12. Det er i Digital Markedsføring og på nogen måde kan denne blog jo fint passe ind i den digitale verden, men jeg kan sgu nok ikke slippe afsted med at aflevere et par indlæg, haha.

En ekstra bonus ved, at vi har valgt ferie i uge 8, er så pludselig også, at jeg ikke har de 3 piger hjemme, og at jeg nu har dagtimerne for mig selv og min eksamensskrivning...som jeg går i gang med lige om lidt....😉


God mandag til jer og god ferie til dem der har det☃️