EMILIE GUG * BLOG

LIDT MIG • LIDT INSPIRATION • LIDT AF HVERT

Vinterferie...for nogen

Opdateret: 21. feb. 2020

I dag er det mandag i uge 7. Normalt er det vinterferie uge, men på pigernes skole er der valgfri vinterferie mellem uge 7 og uge 8. Vi har valgt uge 8 i år, ikke fordi vi skal ud og rejse (er ligesom på dagpenge, så det er der altså ikke råd til i år), men fordi det eftersigende skulle være afsindig hyggeligt at være i skole i uge 7. Skolen holder temauger disse to uger, så alle skal igennem det samme, bare på forskellige måder. På forskellige måder, fordi de er 22 elever i indskolingen ud af min. 100 elever fordelt på 0-4 klasse. Derfor bliver det uden tvivl en anderledes og helt sikkert hyggelig(-ere) uge.

Nå, pigerne er altså afleveret og nu sidder jeg hjemme og burde gå igang med min eksamens opgave, som skal afleveres på fredag kl. 12. Det er i Digital Markedsføring og på nogen måde kan denne blog jo fint passe ind i den digitale verden, men jeg kan sgu nok ikke slippe afsted med at aflevere et par indlæg, haha.

En ekstra bonus ved, at vi har valgt ferie i uge 8, er så pludselig også, at jeg ikke har de 3 piger hjemme, og at jeg nu har dagtimerne for mig selv og min eksamensskrivning...som jeg går i gang med lige om lidt....😉


God mandag til jer og god ferie til dem der har det☃️

Gør som mange andre. Tilmeld dig her og vær blandt de første til at få indlæg og tips. Ingen spam. Kun mails om nye indlæg og tips. Vil du være med? 

Du kan til enhver tid afmelde dig med ét enkelt klik.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grå LinkedIn ikon

© 2020 by Emilie -  mail: emiliegug@gmail.com